Erzurumspor'da başarının mimarları

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurubun lideri Erzurumspor’da sahaya çıkan kadro kadar yedekte bekleyen futbolcularında yüksek performans sergilemeleri dikkat çekti.

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurubun lideri Erzurumspor’da sahaya çıkan kadro kadar yedekte bekleyen futbolcularında yüksek performans sergilemeleri dikkat çekti. İlk 11’e giremeyen ve kulübede bekleyen futbolcular, oynama istekleri, heyecanları ve formlarıyla, teknik heyete güven verdi.
18 KİŞİLİK LİSTENİN YEDEĞİNDE 18 FUTBOLCU
Erzurumspor’un 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında çıktığı 14 maçta 18 futbolcu yedek listede yer aldı. Ahmet Altın, Mehmet Albayrak, Doğa İşeri, Serdar Deniz, Fahri Tatan, Serhat Akyüz yedek listeye girmeyen futbolcular olurken, Muhammet Bahadır Gülyurt, Muhammed Harun Polat, Ahmet Çeliker, Ozan Buluş bazı maçlarda  yedek listeye   girmelerine rağmen forma şansı bulamayan futbolcular oldu.
İLK SIRADA İLKER GÜNAY VAR
Sezonun ikinci yarısında 18 kişilik kadroya giren ve en çok sayıdaki maçta kulübede bekleyen futbolcuların başını kaleci İlker Günay çekti. Sezonun ikinci yarısındaki 15 maçın 14’ünde kulübede bekleyen futbolcu, yalnızca Erzin Belediyespor maçında kulübedeki yerini kaleci Ozan Buluş’a terk etti.
YEDEK LİSTEDE FUTBOLCU DAĞILIMI
Mavibeyazlı ekipte en fazla sayıda yedek listeye giren futbolcu 14 maç ile kaleci İlker Günay olurken, bu futbolcuyu 12 maçla Ertan Koç, 10 maç ile Halil Uysal ve Alpçan Arıcı, 9 maç ile Hüseyin Cihan Avcu ve Murat Paluli, 8 maçla Salih Aygen, 7 maçla Mehmet Yeniler, 6 maçla İbrahim Demirer ve Muammer Atalay, 4 maçla M.Bahadır Gülyurt, 3 maçla Savaş Tağa, 2 maçla Ahmet Çeliker, birer maçla M. Harun Polat, Fatih Gül, Doğancan Otman ve Ozan Buluş izledi.

Kaynak : http://www.dadasgazetesi.com/haber/Erzurumspor-basarisinin-gizli-mimarlari/170477